Let op, privacy word niet gerespecteerd !
Na enkele dagen werd je geblokkeerd. Alleen na het sturen van een filmpje van jezelf werd blokkade opgeheven. Toen we aangaven dat wegens privacy niet te willen en ons betaalde abonnement graag teruggestort wilden zien, was het helaas pindakaas. Let dus op als je je aanmeld, je zult een keer een filmpje moeten sturen 🤔
Geschreven door StelZL op 03 nov. 2025