Er is een limiet aan hoeveel mensen je…
Er is een limiet aan hoeveel mensen je kunt negeren. Tenzij je betaalt lid wordt. Het gevolg is dat je al snel gestalkt wordt. AI bewerkte foto,s van je profiel foto zo bewerkt wordt dat het lijkt of je iemands vriendin bent , en zulke ongewenste dingen. Nodig niet echt uit, om openhartig prive gegevens te delen.
Geschreven door Kelly op 21 jul. 2026